2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • ThinkPad USB 3.0 Ultra Dock - ultragagyi

    Régimódi ember vagyok, meg biztos már öreg is, de egy dokkoló nekem nem ezt jelenti, amit ez a "kiegészítő" ad.

    User error első körben, mert nem igazán figyeltem oda, amikor kiválasztottam ezt a Lenovo Ultra Dock-ot. A cégnél most már az új gépek mind Lenovo ThinkPad T480s-ek, így az első nagy meglepetés az volt, hogy USB-C töltése van, ill. nincs már rajta a szerintem még igazi dokkolós csatlakozás a gép alján. A régi T460s-eket szintén UltraDock-kal használjuk, ezért is gondoltam, hogy ezzel a „dokkolóval” jól járhatunk.

    A lehetőségek elég szűkösek ezekkel az új gépekkel ha az ember 2 monitort akar rájuk aggatni, úgy, hogy ne kelljen 4-5 kábelt minden egyes alkalommal, amikor arréb vonulunk a laptoppal kihúzni, majd bedugni. Dokkoló lenne a megoldás.

    Magyarországon az új Lenovo Mechanical Side Dock (40AJ0135EU) rendszer ritka mint a fehér holló és drága is, igaz ha valaki kifizet közel 500 ezer Ft-ot a gépre, majd 150 ezret DP-s monitorokra, akkor ne ez a kb. 100 ezer Ft-os tétel tartsa vissza. Költséghatékonyabb és gyorsabb megoldást kerestünk a Lenovo kínálatából, így jutottunk a ThinkPad USB 3.0 Ultra Dock-hoz, ami 2 monitor együttes használatát ígéri, van rajta DisplayPort (DP), HDMI, ethernet és USB csatlakozók tömkelege. Eddig jól hangzik.

    Folytatás...

    Stanlee 6 éve 6

  • Melyik blogot olvasod?

    Lassan elegem van a napi hírekből. Azt vettem észre, hogy egyre többet olvasom az index.hu blogketrecében lévő blogposztokat, vagy az index2-t.

    Kérlek írjátok le, hogy ti melyik magyar-angol-német nyelvű blogokat olvassátok rendszeresen? Olyanokat írjatok, ahol rendszeresen jelennek meg posztok, nem csak 2-3 havonta.

    A politika nem érdekel, de más jellegű témákban örömmel ovasok szinte mindenről.

    Várom a javaslatokat!

    Stanlee 6 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.