2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • MOL Marché Toalett - a lehúzás magasiskolája

    WC-re kellett mennem. Többnyire nem jelent gondot, hogy megálljak valamelyik lelakott autópálya menti pihenőhelyen és a meglepetéseket rejtő pihenőhelyes WC-t használjam. Vagy egyszerűen a természet lágy ölén könnyítsek magamon. De most nem ment, mert egy bazinagy vágás volt az egyik ujjamon, szóval nem akartam nagyon kontrollálatlan körülmények között dolgot intézni.

    Meglátogattam az egyik MOL Marché toalettet. Sajnos nem volt nálam kemény magyar valuta, így euróban kellett fizetni. 50 centbe kerül az élvezet. 100 HUF-ba, ha van magyar valuta. Automata csak 50 centet, 1 és 2 euróst fogad el. Szuper, van 1 euróm, bedobom, egy 100 Ft-os érmét kaptam visszajárónak. Ez azt jelenti, hogy aki euróval fizet, az keményen 200 Ft-ért végezheti el a dolgát. Az eredeti ár duplájáért. Már azt is elég nagy lehúzásnak találom, hogy 50 centbe kerül eurós fizetés esetén a toalett, de elfogadom, mert az a legkisebb egy érmés közös valuta, de azért egy ilyen nagy cégnél nem értem, mire föl ez a nagy felár. Gondolom aki 2 euróssal fizet, az is 100 Ft-ot kaphat vissza, mert az automata nem ad vissza normalisan.

    Szóval nagy köszönet a Marché-nak, hogy lehetőséget biztosít kulturált körülmények között a szükségletek elvégzésére, de ez a furcsa árképzési módszer csak cseppet lehúzós...

    ui.: a jövőbeli problémák elkerülése végett most felszerelkeztem egy erszényni százassal.

    Stanlee 9 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.