2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 2 órát állt a WhatsApp

    Világvége volt tegnap este. Állítólag 2 órán keresztül állt a WhatsApp. Szerencsésen túléltem az apokalipszist, jelentem most már megint jó és működik.

    Stanlee 7 éve 31

  • Filmajánló: Honigfrauen

    1986-ban egy keletnémet testvérpár Maja és Catrin nyaralni jönnek a Balatonra. Nekem már ennyi is elég volt arra, hogy felkeltse a film az érdeklődésem. Habár nem igazán szeretem a német közszolgálati tévék filmjeit, ennek a témája rögtön lázba hozott, hogy végre valami, ami abból az időszakból van, amikor kisgyerek voltam, ráadásul a Balatonon játszódik, ahová sose juthattam el gyerekként, csak a vágyaim között volt.

    A film sok negatív kritikát kapott. Én a Zeit Online-on olvastam róla először, már ott lehúzták, hogy mennyire nem reális a film megvalósítása. Emberek, a zacskóm tele van ezzel a nem korhű fikázó hozzáállással. Azt kell mondanom, hogy a magyar rész megvalósítása nagyon jó. Lehet, hogy nem minden úgy volt, mint ahogy a filmben bemutatták, de a díszletek, ruhák nagyon jók, a zene fantasztikus, nekem átjött a 80-as évek hangulata.

    Ha valaki meg szeretné nézni itt találja a zdf tematikus oldalát a filmről, most még csak az első 2 része van kint a filmnek, az utolsó befejező rész május 7-én lesz.

    Stanlee 7 éve 0

  • Ford Sync 3 AppLink - egy vicc

    A hétvégén volt szerencsém egy Sync 3-mal szerelt Kugahoz. Mivel még régi 4.4-es Android-om van, így az Android Auto-t nem sikerült kipróbálnom, de.

    A Ford weboldalán hírdetik, hogy vannak AppLink kompatibilis app-ek. Megnéztem őket, ezek közül egyiket sem tudom használni. Őszintén, ezek közül melyiknek van értelme? Talán a Spotify az, ami valamit érhet.

    Hasznos lenne mondjuk egy olyan app, ami a gyári navigációs rendszert látja el közlekedési információkkal. Igazából egész jól használható már a Sync 3 felülete, ha ez a funkció benne lenne, már szerintem nem is kellene az Android Auto felülete. De így megint csak egy nagyon drága fejegységet adtak el a népnek anélkül, hogy a lehetséges okos funkciókat kihasználnák.

    Stanlee 7 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.