2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Van még koronavírus mentes hír valahol?

    Kezd tele lenni a koronavírusos hírekkel a zacsi. Van olyan platform, ahol szűrve kapok híreket, akár valami RSS generátor, amibe beírok kulcsszavakat, amiket tartalmazó híreket nem akarok olvasni (pl. koronavírus, Trump, Orbán, stb,)?

    Már unalmas, hogy érzésre a hírek legalább fele csak a vírusról szól és a sok zajban elvesznek más típusú talán értelmesebb dolgok.

    Egyszer már összedobtam egy oldalt, amikor az iskolás csapatot mentették a barlangból, mert a normál híroldalak azzal voltak tele, de csak a címre szűrt a cucc és néha becsúszott egy két nem tiltólistás hír is.

    Dettó ez volt amikor Trump-ot megválasztották...

    Stanlee 4 éve 39

  • Irodai mosogatógép - nehogy hozzáérj!

    Atomrobbanás a konyhában. Hegyekben állnak a használt bögrék, poharak, tányérok, evőeszközök a mosogatóban és környékén. Így indul egy átlagos nap nálunk.

    A héten csak egy napot voltam bent szerencsére az irodában. Reggel nem túl későn érkeztem, a csapat fele már bent volt, a szokásos napi rituálét kezdtem volna, de már megint, vagy inkább szokás szerint mintha egy bomba robbant volna a konyhában, hegyekben a használt cuccok. Tegnap este ugye nem volt a takarítónéni, így ő nem takarította el a robotolók mocskát.

    Nem is nagyon izgatott volna, ha nem kettő mosogatógép lenne a konyhában, és az egyik nem tök üresen állt volna ott. Annyi volt a baj, hogy az ajtaja be volt csukva, így a többség úgy érezte, nem érdemes kinyitni, mert ha véletlenül pont neki kell kipakolnia, akkor az már gáz. Gáz, mert nem ő van beosztva aznapra a konyhába, de hátha jön a takarítónéni este és majd ki-bepakol a mosogatógépbe. Inkább a mosogatóba beleteszi mindenki a dolgait. Az a biztos. Holnap úgyis más lesz felelős a konyháért, majd az elpakol.

    Én igaz nem voltam aznapra beosztva, de a tiszta dolgokat kipakoltam, a használtakat betettem a mosogatógépbe és még el is indítottam, hogy délig kész legyen, mert aztán megint nem lesz elég egy gép, kell kettő, különben nőni fog a halom.

    Folytatás...

    Stanlee 4 éve 49

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.