2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

MOL Marché Toalett - a lehúzás magasiskolája

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

WC-re kellett mennem. Többnyire nem jelent gondot, hogy megálljak valamelyik lelakott autópálya menti pihenőhelyen és a meglepetéseket rejtő pihenőhelyes WC-t használjam. Vagy egyszerűen a természet lágy ölén könnyítsek magamon. De most nem ment, mert egy bazinagy vágás volt az egyik ujjamon, szóval nem akartam nagyon kontrollálatlan körülmények között dolgot intézni.

Meglátogattam az egyik MOL Marché toalettet. Sajnos nem volt nálam kemény magyar valuta, így euróban kellett fizetni. 50 centbe kerül az élvezet. 100 HUF-ba, ha van magyar valuta. Automata csak 50 centet, 1 és 2 euróst fogad el. Szuper, van 1 euróm, bedobom, egy 100 Ft-os érmét kaptam visszajárónak. Ez azt jelenti, hogy aki euróval fizet, az keményen 200 Ft-ért végezheti el a dolgát. Az eredeti ár duplájáért. Már azt is elég nagy lehúzásnak találom, hogy 50 centbe kerül eurós fizetés esetén a toalett, de elfogadom, mert az a legkisebb egy érmés közös valuta, de azért egy ilyen nagy cégnél nem értem, mire föl ez a nagy felár. Gondolom aki 2 euróssal fizet, az is 100 Ft-ot kaphat vissza, mert az automata nem ad vissza normalisan.

Szóval nagy köszönet a Marché-nak, hogy lehetőséget biztosít kulturált körülmények között a szükségletek elvégzésére, de ez a furcsa árképzési módszer csak cseppet lehúzós...

ui.: a jövőbeli problémák elkerülése végett most felszerelkeztem egy erszényni százassal.

Hozzászólások

(#1) potyautas


potyautas
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Talán nem volt az automatának 50 centje, mivel mindenki más forintban fizetett Vagy az euró miatt azt hitte, zsíros külföldi vagy. Egyébként Németországban is 50 cent. (Olaszban csak 30.)

(#2) MineFox54


MineFox54
(őstag)

Amúgy azt vágod, hogy le lehet vásárolni a toalettezés árát?

ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.

(#3) Stanlee válasza MineFox54 (#2) üzenetére


Stanlee
(senior tag)

Igen, tudom, 100 Ft értékben azért, amiért 200 Ft-ot fizettem. Nekem még mindig nem biznisz :-) Csak az átváltás árfolyamával van bajom, nem a szolgáltatás minőségével. Az mindig is OK volt.

newsroll.net

(#4) Lauda


Lauda
(PH! félisten)

En ezt ugy fognam fel, hogy itt legalabb tudsz fizetni mas fizetoeszkozzel. Nemetorszagban mit fogad el az automata euro helyett? Semmit. Minden nezopont kerdese.

[ Szerkesztve ]

(#5) Eastman


Eastman
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Pont egy nagy vágással a kezemen nem mennék be a szutyok helyekre ahol ezer ember jár. Irány a bokor, aztán két csepp Betadine.

"ui.: a jövőbeli problémák elkerülése végett most
felszerelkeztem egy erszényni százassal."

Én tegnap kaptam vissza két marékkal. Úgy éreztem magam mint Tom Sawyer kavicsokkal a zsebében.

https://www.youtube.com/watch?v=--S8Y1iePGQ ### http://www.tulsokcucc.hu/az-oldalrol

(#6) danih válasza potyautas (#1) üzenetére


danih
(PH! kedvence)

Van ahol 70 cent, de az ott olyan is, a marchéretyó hozzá képest nyikladlöködei futballstadion vécé :DDD

(#7) Lauda


Lauda
(PH! félisten)

Jut eszembe, ugy is be tudsz menni, hogy a kilepo oldalon meghuzod kicsit kifele a forgokaput es ugy be tudsz mellette bujni. Sokszor belogtam mar igy, mikor elfelejtettem aprot vinni.

(#8) potyautas válasza Lauda (#7) üzenetére


potyautas
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Már megint a magyaros okosság ;) Én egy kiállítási csarnok forgókapuja alatt bújtam be, mert elbénáztam kattanáskor a belépést. Mentségemre szolgál, hogy kezemben volt a 12 eurós belépőjegy.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.