- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rostiron
őstag
válasz Mr Dini #1000 üzenetére
Szia.
Közben kiderítettem hogy azzal van a gond amit te is mondasz. A tanúsítvány nem a tuti kibocsátótól van.
Egy kérdésem még azért van , attól függetlenül, hogy az SSL tanúsítványt nem megbízható szerv írta alá, attól még "biztonságos" csatornán folyik a kommunikálás ? Vagy ez azért nem ilyen egyszerű ?
Mert hiába adom a kivételekhez, ha akkor ugyan az mint ha sima http használnék.
Mert ha jól gondolom a tanúsítvány aláírás akkor csak formaság.Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
Speederer
senior tag
válasz Mr Dini #1000 üzenetére
Szia,
Éppen hogy csak leírtam, hogy milyen jó, hogy kívülről is el lehet érni a nas webes felületét egy port átirányítással, közben te meg pont azt feszegeted, hogy ettől aztán nem kéne, hogy biztonságban érezzük magunkat.
Tudsz esetleg vmi hasznos olvasnivalót linkelni a témáról? Elsősorban a NAS sebezhetőségéről gondoltam. Azt, hogy hogyan állítsam be pontosan a Tomato-s routeremen a VPN szervert, annak majd még utánanézek. (bár korábban már próbálkoztam, nem sok sikerrel). De itt igazából a webgui az, amit hanyagolni kéne kívülről, vagy az egyéb szolgáltatások is hasonlóak lehetnek? Telnetet direkt nem engedélyeztem, de ssh pl van. Na meg van ftp is, bár azt kb le is tilthatnám, ha már a webdav ilyen frankón megy.A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest