- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
z_semi
csendes tag
válasz
huhuhuu... #12 üzenetére
Nekem jól működött a leírás. Step by step, csak azt kell csinálni, amit írt. Arról nem ő tehet, hogy a windows ilyen hülye...
Azóta már le is szedtem egy rakás szart, amit gyárilag feltettek és az amúgy sem jelentős belső tárban foglalták a biteket. -
z_semi
csendes tag
válasz
Istenátka81 #8 üzenetére
Megoldódott. A virtuális XP-n futtattam le az első parancsot, majd átadtam a telefont a host Win7-nek, ami feltelepítette az Android nevű cucc driverét és máris ment a többi parancs.
-
z_semi
csendes tag
válasz
Istenátka81 #8 üzenetére
Igazából ott akad el, hogy miután újraindul, a Windows kiírja, hogy talált egy új hardvert Android néven és telepítené a drivert hozzá. Viszont nem talál semmit ami jó lenne neki és gondolom emiatt nem tud kommunikálni a fastboot a telefonnal.
-
z_semi
csendes tag
válasz
Istenátka81 #8 üzenetére
Hello!
Mindent a leírás szerint csináltam. XP-n fent van a driver, aztán telefonon USB hibakeresés be, gépbe bedug.
Felmásoltam mindent ahova kell és az első parancs le is fut, a teló is újraindul, csak épp a második parancs annyit ír ki, hogy várja a telefont.
Zoli -
z_semi
csendes tag
válasz
Istenátka81 #1 üzenetére
Nekem nem indul újra a telefon az első parancs után. Azaz újraindul, de a droid logo bejelentkezése után nem jut tovább és a második parancs már nem találja meg. Ebből kibillenteni csak az akksi kiszedésével lehet. Van valakinek valami tippje, hogy mi lehet a baj és a megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Bitcoin topic
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest