- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
Mazsika
őstag
egyik ismerősöm is rendelt a webshopból blade-t és simánt felment rá a custom rom!
-
Mazsika
őstag
válasz
kelzsoca #5285 üzenetére
át van rakva elvileg minden, 105 megánál járok, az már elég?
nem tudtok egy jó zip tömörítőt az a baj hogy kapok mailba valamit azt nem tudom, csak megnyitni, és az androzip meg bénázik valamit, és nem lehet kicsomagolni rendesen, vagy azt meg lehet oldani hogy levélből a mellékletet letöltöm, mert nekem csak előnézet van! -
Mazsika
őstag
36mega hely van a belső memón az kevés? tegyek át progikat a kártyára szerintetek?
-
Mazsika
őstag
gyári t-mobile rom nincs meg valakinek?
-
Mazsika
őstag
Nem tudtok olyan appot amivel ki lehet menteni a kontaktokat egyessevel? Egybe ki tudtam a teloval is.
-
Mazsika
őstag
válasz
kelzsoca #3613 üzenetére
na de uram...
az ext partíció létrehozása meg nem fog gondot okozni, nem is értem mi nehézség van benne itt egyeseknek!
-
Mazsika
őstag
válasz
maggi1886076 #2854 üzenetére
én most rendeltem egy ilyet... szerintem a célnak meg fog felelni... de majd beszámolok!
-
Mazsika
őstag
milyen memókártyát vegyek szerintetek a telóba, class 6os elég? Adata márkát használ valaki az jó bele?
-
Mazsika
őstag
válasz
barnam_ #2391 üzenetére
tényleg itt nagyon jól le van írva az 1.részben is, illetve a 2. részben is sokat esett már szó róla...
-
Mazsika
őstag
mi a különbség GEN1 és GEN2 között?
-
Mazsika
őstag
mi a különbség GEN1 és GEN2 között?
-
Mazsika
őstag
nem tudnátok ajánlani valami jó, és ingyenes office alkalmazást, amivel docot stb tudok megnyitni, esetleg szerkeszteni? köszi!
-
Mazsika
őstag
Tp-link router és a blade között nem akart összejönni a csatlakozás, és csupán annyi volt a gond hogy a ssid-ben azaz a wifi névben ékezet volt, kivettem az ékezetet és fel is kapcsolódott a kis penge! (egy TPlink TL-WR340G routerünk van!)
-
Mazsika
őstag
ma boldog blade tulajdonos lettem én is, minden rendben működik, már fent van a FLB-r10b_hun rom, és tökéletesen fut! köszönöm a segítségeket, főleg B-L-A-C-K fórumtársnak!
-
Mazsika
őstag
nem tudom mi volt a gond... nem a függetlenítéssel kapcsolatba tettem fel kérdést... és igen valami új "szériáról" beszélek ahol le van tiltva a recovery, így nem lehet más romot telepíteni!?
-
Mazsika
őstag
nem vett valaki mostanában t-nél ilyen telót? ha igen meg lehet oldani a custom rom telepítését?
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest