- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Meglepő, de nálam villog... Most próbáltam ki.
Visszatérve az sms gondokra. Vodás kártyával simán elmegy, Mr. "Mindent elcseszek" "T" viszont nem hajlandó nekem sms-t küldeni. Valaki, aki nagy kódmágus elmondhatná nekem -akár privátban-, hogy tulajdonképpen hogyan megy az sms küldés, illetve mit néz meg a program "profil" címszó alatt. APN config-ot biztos nem, mert a 2.2-esből kivett adatokkal sem küldi el az sms-t...
-
anglergab
addikt
Szerintem egy sor hardveres sajátosság vezetett ehhez (ti. nem villoghat a LED készenléti állapotban). Jó példa a PC: készenlétben (S3) semmilyen értesítést nem tud megjeleníteni (ha be van állítva, akkor hálózatról felébreszthető, illetve egyes programok is felébreszthetik, és akkor kiírhat valamit, hangot adhat ki). De az ébresztés után nyilván nincs készenlétben!
A Blade-nél a helyzet igen hasonló a PC-hez: a GSM unit, illetve az arra jogosult programok felébreszthetik a telefont, így alkalmassá válik a felhasználó értesítésére.A SetCPU figyeli a háttérből a CPU hőmérsékletet. De szerintem -- ha beakad -- akkor maga is képes azt jócskán befolyásolni. Azt pedig nem szeretjük, ha a mérés eredményét befolyásolja a mérő eszköz.
Expliciten nem írja ki az aktuális hőmérsékletet.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest