- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Aktív témák
-
esox
senior tag
válasz
bikebutcher #27035 üzenetére
bikebutcher kis sértődöttséget érzek a hangodban, de nem értem miért... ez nem a ki az ügyesebb játékok fóruma. Gondoltam szólok mindenkinek, hogy van 2,5 + 3 fontért is tok, szemben az 5,5 + 3 ár helyett, főleg úgy hogy legtöbb eladónál nem volt jelölve Mo-i célpont.
(Az 1000 Ft akkor lesz ezer Ft, ha mindenkinek ingyen elküldöd, vagy oda megy hozzád a cuccért.)
Én már jó pár éve ebayezek és nem azért írtam, hogy 1800ért is lehet kapni, hogy bárkinek is keresztbe tegyek ezzel, főleg nem neked, hanem pont azért, hogy egy relative jó árú cucchoz jusson hozzá bárki, aki saját maga akar rendelni. Jó pár hete keresgetem már a legjobb árú tokot, hidd el nem tegnap este volt az első próbálkozásom...
A fórumozók nagytöbbsége egyébként úgy is hozzád fog fordulni, mert szeritnem 20-30 ember nem sok, de annyinak nincs ebay+paypal accountja, akinek meg van, az meg úgy is el tudja dönteni, hogy mi a jobb neki. -
Alexios
veterán
válasz
bikebutcher #27035 üzenetére
nem értelek, direkt rámentem a rendelésre, mikor összegzi is csak azt mutatja, hogy 3,5 + 3 font, nem dobja meg hirtelen az árat. Ha 3 font van kiírva akkor 3 font, nincs olyan hogy utólag variál.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PR-Telecom
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged