Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Mojo 2-höz gondolkodtam el egy valamilyen aksis streamer (squeezelite, spotify, airplay) lehetőségen. Nem rossz iPhonere kötve sem a Mojo, Apple magsafe adapterrel könnyen hozzá pattintom a telefonhoz és a Fiio 10cm-es usb-c kábelével tökéletesen működik is, de lehet kényelmesebb volna, ha mégsem a lenne a telefonhoz láncolva.
Gyári megoldás a Poly streamer, de annyit nem költenék el rá. Láttam, hogy van aki HiBY R3-al használja, elvileg arra lehet dlna-n streamelni is.
Ráakadtam RPI Zero w kendácsolásra, de nem vagyok az a forrasztgatós típusIsmertek valamilyen hasonló, csak kész megoldást mint ezek?
Mojo Raspberry Pi Zero W portable music streamer player
Raspberry Pi Zero W portable 18650 case - media player / streamer
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest