- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzs
tag
én is ma kaptam ezt az emlékeztetöt: régi goldban voltam (founder's edition).. szivesen atvaltotam volna Platinumra (viszonylag sokat használom), de sajnos feltöltésnéL (mindig) felszámolnak 2%-t.. ez nagyon nem éri meg. Atmegyek Free-re.
Egyuttal, befizetek Rev metalra... ott, legalabbis a nagyobb csomagoknal nincs büntetés a magasabb csomagoknál feltöltésre. -
matt22
tag
Pont ma délelőtt néztem és akkor még a "régi" goldban voltam, 5000 EUR free exchange limittel. Az új goldban ez már alapból 0,2 % + ugye a feltöltés 0,3 % így a Revolut ingyenes csomaghoz képest értelmetlenné is vált az egész.
Kár érte, az ingyenes feltöltés és az 5000es limit (amit nem is vettek túl komolyan) számomra sokkal szimpatikusabb volt mint a Revo, nem beszélve utóbbi bazári kinézetű felhasználói felületéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest