- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Aktív témák
-
robisz
senior tag
válasz
Lamerjohny #5 üzenetére
Olvasd el az xmill hogyan szedi szét a tag-eket a tartalomtól...
Ezzel igenis sokat lehet nyerni főleg ha nagy az xml és sok egyforma
tag van benne... -
dark100
aktív tag
válasz
Lamerjohny #5 üzenetére
Probald ki. De tenyleg ovatosan a szetszedessel, mint mondtam, nekem nem valt be.
Pl:
20x szetszorva a fileba:
<nev param1=''value1'' param2=''value2''>Content</nev>
Ha te ezt szetszeded, akkor rosszabbul fogod tomoriteni, mintha egybe van. A korotte levo szokozok pl mindig szamottevoen javitanak a tomoitesi hatekonysagon.
Pl:
'' <nev ''
Ha ez eleg gyakran elofordul, akkor, barhogy is szeded szet, szinte biztosan gyengit a tomoritesen.
Az MS amugy jol latja, a zip tenyleg eszetlen jol viszi a text-eket. (Az az Industry Standard Compression duma csak kabitas a hulyeknek). Csak az aritmetikai tomorito vagy a bzip tudja megszorongatni, de az is csak nagyobb file-oknal (asszem tan valahol a megabyte meret kornyeken tudnak beelozni). -
dark100
aktív tag
válasz
Lamerjohny #1 üzenetére
Mindenkepp valami zip-es huffman vagy aritmetikai tomoritest javaslok xml-re, miutan alapvetoen textes file, keves fele karaktert hasznal sok ismetlodessel. Magam is szovegtomoritesbol irtam diplomamunkat (bar az altalnos volt). A gyakori szovegek (tokenek) atalkitasa nekem ugy tunt nem hoz szamottevo elonyt. Bar az xml eseten meg lehet probalni a nyelv tulajdonsagait felhasznalni, sokat segithet, ha minel tobb informaciot ki tud a programod talani, mert azt nem kell tarolni. Amugy minden tomorites lenyege az, hogy minel tobb kitalalhato info legyen, amit nem kell tarolni.
-
robisz
senior tag
válasz
Lamerjohny #1 üzenetére
Helló!
Szerintem király a téma én első körben szétnéznék a neten, hogy mit alkottak mások...
Pl. olvasd el ezt (pdf):
[link]
Valamint nézd meg az xmill nevű open source projectet ami éppen azt
csinálja amit te szeretnél...
Sok sikert!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Automata kávégépek
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest