- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezemiez
újonc
Ezt én sem találtam meg. Hihetetlen, hogy egy ilyen alap dolgot nem lehet beállítani rajtuk.
-
Ezemiez
újonc
Erről én is először olvasok itt.
Már az is fura (és most finoman fogalmaztam) ezeknél az eszközöknél, hogy ha AP módban fut, nem tudom kiválasztani hogy én adhassak neki IP címet. -
Ezemiez
újonc
Köszi az eddigi válaszokat.
Jelen pillanatban reseteltem minden AX eszközt, és újból kezdve kiválasztottam az AP módot.
Így is párosodtak mesh rendszerré, eltűnt a rendszerből a 31-es tartomány, és minden működik normálisan.
De: ez a router AP módban csak dhcp-zni tud? Nem találok olyan beállítást, ahol fix IP-t adok neki? Nem szeretném ezt a routerben beállítani.Ha valaki tudja, hol lehet átállítani, az ossza meg velem légyszi.
-
Ezemiez
újonc
Sziasztok.
Kérném egy kicsit a segítségeteket, mert átolvasva itt a hsz. okat nem találtam.
Adott egy szolgáltató ZTE router/modeme. Ez működik is rendesen, oszt dhcp-t, net is van normálisan.
Felépítettem egy AX3200-as router, +2db AX3000-as router mesh rendszert. Rákötve a modemre, működik jól, netet is szolgáltat.
DE: Ez a kis sz.házi 31-es szegmensben hajlandó csak dolgozni. Ha át akarom rakni 0-ba, azt mondja nem lehet ugyan abban a tartományban, mint a wan.
Áttenni nem tudom másik üzemmódba, mert azt mondja a mesh rendszer nem lesz így elérhető.
Így az eszközöeim fele 0-ás, másik fele pedig 31-es tartományban van, nem tudnak egymással kommunikálni.
Szerintetek mit kellene csinálnom?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Revolut
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nikon DSLR topik
- Subaru topik
- Autóhifi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest