- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti222
csendes tag
A probléma nem a router, hanem a kliensnek is vissza kell beszélnie. Hiába óriási térerőt nyom, a falban lévő esp chipek gyengék. Sajnos oda ugrik ahol először érzékel.
Jól mondod, jól kell elhelyezni. Pince 60-as beton, födém padlófűtés és hőtükör 3 betonréteggel, és a padlás is hőtükrös+ 16cm grafit, kívül grafitos 16 centis szigetelés a 40-es hőszigetelt falazaton. Na itt hiába van a fő routernek jele, a nem ér vissza a klienstől zavar nélkül. Ezért kell a mesh.
Eladni nem fogom ettől független, mert már megkínlódtam vele. 109 eszköz mozog a hálón és többnyire wifin, amit eddíg 4 router fedett le, és a 3600-as jól vitte meshben, bár az elején ott volt egy tanuló órája, mire beállt.
Még azt tudom sejteni, hogy a szoftverekben van kompatibilitási hiba, de ennek ellenére bemegy meshbe. Itt még teszek egy próbát, és átlököm minden 3600-t CN lokációra és CN szoftverre, hátha ez segít. Ha nem megy, akkor jön a régi bevállt AP módszer és én osztom le a pozíciókat kézzel.
Mindentől független nem mondtam hogy rossz a 7000, csak nálam az 1000/1000 neten sok kliens mellet nem hozott eddíg wow érzést....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Fanatec CSL elite v2 pedál (szinte új!)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest