- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti222
csendes tag
A probléma nem a router, hanem a kliensnek is vissza kell beszélnie. Hiába óriási térerőt nyom, a falban lévő esp chipek gyengék. Sajnos oda ugrik ahol először érzékel.
Jól mondod, jól kell elhelyezni. Pince 60-as beton, födém padlófűtés és hőtükör 3 betonréteggel, és a padlás is hőtükrös+ 16cm grafit, kívül grafitos 16 centis szigetelés a 40-es hőszigetelt falazaton. Na itt hiába van a fő routernek jele, a nem ér vissza a klienstől zavar nélkül. Ezért kell a mesh.
Eladni nem fogom ettől független, mert már megkínlódtam vele. 109 eszköz mozog a hálón és többnyire wifin, amit eddíg 4 router fedett le, és a 3600-as jól vitte meshben, bár az elején ott volt egy tanuló órája, mire beállt.
Még azt tudom sejteni, hogy a szoftverekben van kompatibilitási hiba, de ennek ellenére bemegy meshbe. Itt még teszek egy próbát, és átlököm minden 3600-t CN lokációra és CN szoftverre, hátha ez segít. Ha nem megy, akkor jön a régi bevállt AP módszer és én osztom le a pozíciókat kézzel.
Mindentől független nem mondtam hogy rossz a 7000, csak nálam az 1000/1000 neten sok kliens mellet nem hozott eddíg wow érzést....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest