Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zst
tag
Most még csak tapogatózok, hogy egyáltalán ez az út járható-e. Jelenleg nincs meg hozzá még semmi, csak ne akkor derüljön ki mikor megveszem a cuccokat és ez eltérő firmware-ek miatt nem működik a dolog. De akkor úgy olvastam hogy működik.
Lehet egyébként az AX7000 lefedné az egész területet úgy hogy nincs adóteljesítmény korlát (pontosabban nagyobb a teljesítménye), szóval lehet nem is fog kelleni a mesh másik pontja. Csak ha mégis, akkor legyen rá lehetőség megcsinálni. Most a telekom technicolor 2235 a fő router, annak is majdnem elég a wifi teljesítménye a "végeken", de már vannak le/fel kapcsolódások. Szerintem az AX7000 wifi hatósugara messze jobb, ha igaz, hogy nincs leszabályozva.
(külföldi fórumokon olvastam, hogy a kínai és global valamiért nem akar együtt dolgozni, ezért is kérdeztem rá nálam tapasztaltabbaktól.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Hobby elektronika
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89