Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
Sima 13-at fogtam a media marktban kézbe. Nem rossz, de nem kapott el a must have érzés. Odatettem a Poco F3-at mellé és jóval kisebb volt. Minőségi az látszik, de 400-ért sok.
-
Terentius
őstag
Szinte biztos, hogy nem lesz B20, sőt sima 13 esetén B7 sem a tradingshenzen compatibility list alapján. Viszont tudja valaki, hogy honnan lehet kintről értelmes áron beszerezni? Úgy veszem észre már a banggood, aliexpress sem elérhető forrás mint volt anno. Illetve utóbbi de, csak még drágább mint itthon.
-
Terentius
őstag
Át kell állni xiaomi.eu romra és hamarabb jön frissítés. Plusz abban van hivásrögzítés a tárcsázóban.
-
Terentius
őstag
Ahogy látom a kontra oldalon elenyésző problémák vannak ami a felhasználók max egy százalékát ha érintik. Kérdem én hogy miért csak tetszett plecsnit kapott ez a telefon? Nem látom az indoklást megfelelőnek! Bezzeg ha Huawei lenne vagy honor - ami nyilván fizeti az oldalt is -akkor rögtön különösen ajánlott plecsni lenne. Várnám az objektivitást de valahogy nem lelem. Nem azt mondom hogy különösen ajánlott ennyi pénzért, de azért legyünk már tényszerűek és ne mondjátok nekem hogy egy ajánlottat nem érdemelt volna meg. A 13 as tesztre is kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Tudományos Pandémia Klub
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest