- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
-
klaya86
senior tag
válasz
Terentius #158 üzenetére
Nem azzal van bajom, hogy kínai. Inkább a szoftver az, ami komolytalanná teszi. Volt Huawei telóm, Mate 10 pro. Máig a top telefon számolta minőség érzetre. Kibontottam anno a dobozból és jött a waooo faktor. A kamerája top volt akkoriban. Aztán pár év múlva voltak xiaomi telóim, közel sem hozták azt az érzést, a szoftverről nem is beszélve. Huawei szoftvere nekem kicsit Samsungos volt abból a szempontból, hogy minden működött úgy, ahogy annak kell, mindenféle mókolás nélkül. A xiaominál ez nagyon nemhogy volt. Nem csak a hardver miatt prémium valami, a szoftver szerintem nagyon sokat számít. Az, hogy kurva reklámok mindenhol, csomó kisebb nagyobb szoftveres bug van, ami után túrni kell a netet, hogy megoldás találj, nekem komolytalanná teszi az egészet. Egy éve használtam utoljára Xiaomit, 4-5 kilóért nekem meredek a történet.
-
janeszgol
félisten
válasz
Terentius #42 üzenetére
Érthető. Havi/heti szinten jön ez, hogy az oldalt lefizeti az Apple, a Samsung, a Huawei, a HMD, Doogee, Nagymama (a lekváros).
Nem is értem, aki ilyeneket ír, az nem ismeri az oldalt? Pont ellenkezőleg. A HMD megorrolt rájuk, mert a kérésük ellenére sem írtak szépeket az amúgy valóban gagyi telóikról.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows XP
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest