Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hali!
Ha engem kérdezel, én azt mondom, hogy nem lehet "elrontani" semmit. Ez egy játék, meg kell ismerni, aztán "túljárni az eszén".
Ha úgy érzed, hogy sokkal jobban is tudtad volna csinálni, mert találtál valami újat, vagy túl nehézzé vált, és úgy érzed, hogy másik stratégiára van szükséged, bármikor újrakezdheted. Amíg viszont tanulod és élvezed, addig nincs gond, ez a lényege
!Persze elmagyarázhatjuk, hogy pontosan hova kattints és mikor, de szerintem ez öli meg az egészet, szóval ilyet tőlem ne várj
(majd max vki más
)Ha alap fokozaton kezdted, akkor nem hiszem, hogy nagy gond lenne, még ha vesztettél is néhány területet... és a mentés/újratöltés is nagy segítség
! Ha úgy érzed sok mindent tanultál a játék közben, amit másképp csinálnál és sokat segítene, akkor legyen restart, ámen, oké
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.23
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!