Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
Arról nem beszélve, hogy saját oktató rendszerrel rendelkeznek amit minden hivatalos partnernek az értékesítőinek kötelező megcsinálnia amit akkreditál is az MS. Ezt minden új saját játéknál, szolgáltatásnál, kiegészítőnél csinálják.
Persze előfordulhat ettől függetlenül is, hogy egy hálózatban olyan értékesítő van legyen az új vagy régi aki kevésbé tájékozott, de az már munkaerő kérdés és a hálózat problémája.
(#342) Def26
Hát az biztos, hogy nem a neven fog múlni. Ha tanultak a hibákból már pedig a One X és az elmúlt 3 év alapján úgy tűnik, hogy igen. Akkor nincs miről beszélni. A cél, hogy hosszútávon a végfelhasználó azaz mi játékosok jól járjunk.[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezt a "minden árat az MS és a SONY határoz meg" egy videóban is kihangsúlyozhatnád.
Esküszöm pár fórumot olvasónak nagyon hasznos információ lenne.
Nekem sose hiszik el. So-se!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
Elméletileg... mert amúgy ilyet versenyjogilag nem lehet csinálni, főleg az EU-ban.
Úgy elkaszálnák a Sony-t meg az MS-t, hogy csak na...
Az ajánlott fogyasztói ár nevében nem véletlen van az ajánlott szó.Szóval, de ... a kereskedőn múlik minden.
Az más kérdés, hogy ha van ilyen központi ár, amit neadjisten még reklámoznak is, akkor nehéz főlé menni... de lehetnek szituk amikor működhet, pl ha nagy a hype és a kereslet.
Ahogy írtam is.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
l.skywalker
Topikgazda
Tegnap az appokat néztem. Van már külön Game Pass app, megint van Communities. Mobilon a GP app-ban van uninstall funkció. Gyanítom külön appok lesznek nem egy nagy.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Def26
félisten
"Többen köztük te is pedig elvi kérdéseket kezdtek el pedzegetni azzal kapcsoaltosan, hogy vegyetek-e bármit akkor is ha az a gyártónak nem éri meg."
ilyenek az emberek, nem értem miért zavar ez téged.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
hombre[EU]
veterán
-
nagyúr
Attől függ kit kérdezel... szerintem sok fejlesztő vagy grafikus mondaná, hogy kétszer ennyi is kevés lenne.
Persze ma még bőven elég, tekintve hogy 8-10GB-ba mostmég a legtöbb 4K textúrás játék is jól elvan.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Nem téves, csak felesleges macera... egy ilyen memóriaszegmentálás, mindig külön optimalizálással jár... mindig azzal vacakolni plusszba mi fér be a gyorsba és mi legyen a lassabba... stb.
Láthatod, hogy az eredeti One esetén is kb senki nem optimalizált a gyors ramra, egy két saját "belső" fejlesztésen kívül.
Ez akkor lesz gond, ha pl a Sony-nál nem lesz, ezért írtam én pl ott, hogy a Sony lehet megint nem vacakolt ilyen szegmentálással. Pont azért hogy a fejlesztőknek se kelljen.
Mennyivel másabb lenne a dolog, ha csak annyi lenne, van 16GB ram, 2-2.5GB a rendszeré, a többivel meg úgy garázdálkodhatsz kedves fejlesztő ahogy akarsz.
Ehelyett meg most sakkozhatsz, hogy jó akkor a grafikára meg egyébre ami gyorsat igényel van 10GB, meg van 3 "lassabb", akkor oda meg emez megy... meg ezt beépíteni a játék memóriakezelésébe... hát so-so... nem lepne meg ha hanyagolnák majd.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Def26
félisten
én azt nem értem miért kellett megosztani a 16Gb -ot? Miért nem kapta minden ram meg a 560Gb/s sebességet?
Anno emlékszem az xbox one esetében sokat kritizálták a 32MB es ramot, mert hogy nehéz kihasználni. Szerintetek itt a két sávszélességet ki fogják használni a szakértő programozók?[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
és nem lett volna jobb mondjuk, ha 16 helyett 24 vagy 32 Gb -ot adnak, de azt csak a normál (336Gb/s) sebességen? Árban vajon hogy jönnének ki jobban? vagy esetleg egyenlő lenne?
Most csak kötetlenül beszélünk, mielőtt valaki nekem esik privátban, hogy b*sszam meg az anyámat már.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Hát most már nagyon kíváncsi leszek sony merre felé megy. Sokaknak nem, de nekem az is fontos, hogy maga a dashboard mennyire lesz smooth. Itt van a box, tele fasza dolgokkal, de azt nagyon nehezen fogadom el, hogy hamarabb elindul egy Gears of war, vagy battlefield mint egy videószerkesztő vagy maga az üzenetküldő alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Az egész emészthető lenne. Kíváncsi leszek egy kezdő bundle -re.
Lesz valami komolyabb játék megjelenés nyitócímnek. Mondjuk egy forza akármi, mint a one megjelenésekor. Bármi amivel "demózni" lehetne és érzékeltetni, hogy mit tud a gép.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát ha kínában nem hazudnak, akkor 2-3 hónapnál nem tarthat tovább a dolog. És az első hónapban már bőven benne vagyunk... szóval innentől kb még 2 hónap max és vége kell legyen a dolognak... az meg bőven május vége/június legkésőbb.
Az a kérdés addig az ellátási ránc mely része hullik el tartalékok hiánya miatt.
Bár a nagy játékosok akik amúgyis évekig vegetálnak, ez igazából "meg se kéne kottyanjon".Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest