Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
válasz
kicsako
üzenetére
Pont olyan kihívás gagyi gearben casual playernek a normál, mint epicben a mythic, átlag egészséges ember ebből nem csinál gondot. Ráadásul nem is "menő" , már senkit se érdekel, ki milyen gearben van wowban, transmog miatt úgy se látszik. Már az se nagyon érdekel senkit, hogy ki milyen league-ben van LoL-ban.
Biztos van erre is igénye néhány embernek, de azok szerintem megtalálták már a megoldásukat erre a problémára

Mythic vs normálban nem a gear a különbség, hanem az időráfordítás. Én majdnem kiestem a székből a legutóbbi mythic hírdetésen, hogy heti 4* éjszaka fix raid (raidenként 3-4 órával). A normál kijön 2 alkalomból is, ez a fő difi szerintem (bár SL-ben a mythic közelébe se mentem).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest