Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Igazából te azért sírsz, mert könnyen akarsz több goldot. Ami persze nem ad több dps-t egy szint felett, így szó sincs pay to winről. Nem igazán értem miben zavar ez téged, nekem rendszerint pár tízezer goldom van és tudok játszani úgy, ahogy én akarok. Továbbra se feledjük, hogy a multiboxos havi 120 eurót fizet a Blizznek, ezért tud annyi goldot felhajtani. Csináld utána, ha annyira kell.
Giovan! : Na ez azért már gáz, de asszem a ticketre is valami 24 óra a határidő. Ha nem válaszolnak, szerintem próbálj meg emailt írni.
-
Giovan!
addikt
Meg van a véleményem nekem is az ilyen emberekről, de a Blizzard mit tehetne ellenük? Elvégre mégis csak extra bevételt hoznak.
Más: Nem tudjátok kb. mennyi időbe telik a blizzard supportnak feldolgozni egy ticketet? Csak mert hétfőn vettem meg a wowot, azóta is starter edition vagyok, és már kezd a tököm tele lenni az egésszel. Tegnap 4-kor írtam ticketet a supportnak, de azóta sem válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vicces képek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest