- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Lacee1986 #79369 üzenetére
Mi a szösz és merre van az a a random mythic?
Hosszú vacakolás után a 110 boostomat elsütöttem blood elf warlockomra,de nem bántam meg,nem tudom mi a franc van a warlockokkal de ezt is élvezem és szeretem,bár tök friss és boostolt 870-es gírje van meg egy két 880 885-öt item ami esett wq-ból.No meg egy legendary neck ami sima inváziós pontból esett.
Demonology warlock,de nagyon mókás,ma voltam is vele mityhc-en meg még kil jaden raiden is.
Ciki de sem mythic-en sem raideken nem esett neki vagy jó cucc vagy item egyáltalán,csak AP meg az a vacak cucc ami buffot ad.
Vagy én nem vettem eddig észre vagy ez is újdonság,de egyszerre lehet jelentkezni rengeteg raidre instára.
Bár az affli warlocknál gyengébb a demon mert nem bírja annyira a strapát szólóban,de nagyon vicces.
Lehet kipróbálnám vele random mythic-et.
Viszont a 110-es boost szerintem gázabb mint a 100-as volt.
Kevesebbet ad,ok hogy a kari kap 870-es gírt,meg artifactot,de ennyi,a class hall tök üres,sztori nincs,class hall upgrade nincs.
A 100-as boost-hoz jár lvl 3-as garrison,110-eshez még az sem jár.
Néztem az új fajokat,de egyik sem jön be,a highmountain tauren-t unlockoltam,a sztorija érdekes volt,a többi nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Napelem
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kínai projektor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest