Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Nem biztos, hogy hátrány a balkezesség, mert úgy ott az egész numpad rész, ahova elég sok közeli és kicsi bill van berakva, ráadásul nagyon szabályosan, ami miatt könnyen tanulható (most kedvem lenne balkezessé változni, és kipróbálni
). Egérből is vannak (voltak) balkezes kialakításúak, bár tudom, hogy kevesebb sajnos
Szerintem próbáld ki, először akkor csak a rotációddal, ha ráérzel, utána már fájdalmasnak fogod találni a klikkelést. Lehet hülyén hangzik, de szerintem a keybind kb. eggyé varázsol a karaktereddel, azáltal, hogy nem szakítja meg semmi a folyamatos utasításokat, a klikkelés mindig kizökkent egy kicsi, és ezt most csak az "érzésre" mondom, függetlenül a kézenfekvő előnyeitől. Szóval szerintem akkor is élvezetesebb így játszani, ha semmi olyat nem csinál az ember, amit nem lehetne megoldani klikkeléssel. Eleinte furcsa lesz, de az természetes. Ja igen, és mauseover macro-t csak így tudsz használni, ami pedig nagyon fun
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest