Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Vikthor #68353 üzenetére
Amit birno ír: így screenshoton meg egy-két jól megválogatott videón gyönyörű a BDO, de mozgás közben sokszor nagyon fura dolgokat tapasztal az ember. Szóval ha nem épp egyhelyben álldogálsz egy olyan helyen ahol nem jár senki, és pont olyan a háttér, hogy nem látni el túl messze, akkor nagyon szép a BDO. Játék közben sokkal jobb viszont a WoW-ot nézni
(abba már bele se megyek, és ami a vesszőparipám minden MMO-nál, hogy mindegyik képtelen hozni azt a reakció sebességet, amit a WoW. WoW-nál megnyomom az előre gombot, elindul a karakter. BDO-nál meg bármelyik más MMO-nál megnyomom az előre gombot, karakter elkezd animálódni, eltelik legalább 500ms, és elindul a karakter. Talán a GW2-t, meg mintha az FFXIV lett volna jobb ilyen téren, de azokban is érezni picit. Ugyanez igaz támadásoknál. Ráadásul a Legionnal még javítottak ezen. Annó L2-n szocializálódtam, szóval tudom lehet játszani úgy is, de WoW után szerintem nagyon rossz érzés emiatt bármivel is játszani. Kicsit olyan, mint ha nem a karaktert irányítanám, hanem csak parancsokat adnék neki)
Gertrius:
Köszi, pont erre gondoltam, csak munkahelyről nem találtam jobb képet(ja és mindenki nyissa meg nagyban a képeket, piciben nem látni mennyire durva a helyzet) Én innentől nem tudom rámondani a BDO-ra, hogy szép a grafikája, nézzenek ki bármilyen jól is közelről a karakterek meg a tereptárgyak.
-
válasz
Vikthor #68353 üzenetére
Csakhogy nem feltetlen kell ennel tobb szerintem, en pont a meseszeru grafika miatt szeretem.
Persze ettol elesebbek lehetnenek a texturak stb, de szerintem nem lenyeg, mert a grafika, a szinek karpotolnak.
BDO-ba meg durvabb amikor futsz/lovagolsz es folyamatosan fel-fel bukkannak a terep targyak es nem csak a tavolbol, raadasul eloszor persze elmosodva, hat az tenyleg eleg gusztustalan, wow-ba ilyen azert nem jellemzo.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Router gondok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Star Trek
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest