Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
krokk
senior tag
válasz
Viktor77 #40474 üzenetére
Én csak azért nem töröltem, mert minden link legálisnak tűnt benne, plusz már kaptam ilyet és tényleg kaptam 7 napot, illetve más ismerősöm is.
de most én se kaptam meg szintén mivel már van aktív előfizetésem.
Nagyobb patch vagy kiegészítő alkalmával van ez úgy látom. Amikor legutóbb kaptam akkor is valamelyik nagyobb patch volt (kb 1 éve nem volt előfizetésem)Plusz nekem is van authenticatorom, szóval olyan nagyon én se aggódom, de mindig megnézem azért hova írok be jelszót.
-
válasz
Viktor77 #40474 üzenetére
Nekem kb 1 hónapja volt egy hét napos visszahívás, szintén aktív accounttal. Erre viszont azt írta már, hogy számomra nem elérhető. (Gondolom azért, mert pendingben van még az előző 1 hét free)
Nálam aza poén, hogy minden e-mail címemre kapok wow-os spameket (még a cégesemre is), viszont arra az egyre amelyikre a wow van regelve soha.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest