Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz bélanéni #29251 üzenetére

/facepalm

Ez sajnos még mindig nem elég, mivel van pár guidltársam, aki az ország másik felén lakik, és nekik is van login gondjuk (mondjuk a Tarr is ha jól tudom a Panteltől bérelte/bérli a cuccost, lehet náluk is ez a közös).

Az a baj, hogy próbáltam másik DNS-t használni ok , de eddig nem sok sikerrel sajnos. Tarr Kft-vel én anno hónapogik levelezgettem, és végül már az NHHval kellett őket fenyegetnem, hogy csinálják meg a netet, mivel esténként a "terheléses" időszakban kb 30%os volt a csomagveszésem.

Előre mondom, hogyha náluk van a gond, akkor ne a telefonos kiscsajt hívd, mert az tök sötét, és csak a rouert szereti ki-be húzogattatni.
    (Mindig hallani az izgatottságot a hangjukon, amikor az "És aztán van-e router?" kérdésre igennel válaszolok.

Irj e-mail az info@tarr.hu-nak, ird le a problémát, hogy elérhetetnen egy külföldi szerver (ip cím +tracert mehet nekik), meg kell mondani az adott időszakot, és, hogy több tarr kfts ügyfélnek is ilyen gondja van, nem egyedi eset. Első körben el fognak hajtani, hogy külföldi ISP és nem az ő gondjuk, de noszogatni kell őket, aztán majd utánna járnak. Remélhetőleg. Esetleg használható a winmtr nevű program is, beirod az ipt elinditod, és csinálsz mondjuk egy 300as mintát, aztán a programmal csinálsz egy logfilet.

Kicsit sok az off már, elnézést kérek a többi topiklakótól, de azért valamilyen szinten kapcsolódik a wowhoz a téma. Illetve pont az a baj, hogy nem kapcsolódik :D

• lordthomas

tag

válasz bélanéni #29251 üzenetére

Szekszárdon elhiszem hogy jó,de itt falun szar.
    Mit csináljunk? Írjunk mail-t vagy telefon?:D

Új hozzászólás Aktív témák