- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
Wolverine #12291 üzenetére
questhelpertől függetlenül én szeretek kalandozni, és mivel első hivatalos látogatásom errefelé, jó lett volna körülnézni. questhelper segít ha kell, olyan helyre raktam hogy ne zavarjon, de nem mindíg arra koncentrálok hogy mit mond nekem
szerk:
egyébként én is Avastot használok (+ Vista x64) és semmiféle probléma nem jelentkezik a köv addonokkal:
Ace2, Bagnon, Prat, BugGrabber, BugSack, Cartographer, Mappy, Omen, OmniCC, Perl Classic, Quartz, QuestHelper, SpamSentry, TitanPanel. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Wolverine #12291 üzenetére
Questhelperről jut eszembe..nem tudom, hogy az teszi-e vagy pedig a VGA driver, de néha (pl ha valaki kilép groupból vagy új flight mastert fedezek fel) akkor akár több másodpercre is teljesen megáll a játék...volt már másnak ilyen gondja ?
Jah meg volt már arra is példa, hogy a quest helper megbolondult és vagy nem jelezte ki valamelyik felvett quest helyét vagy pedig a terület összes questhez kötődő pontját kijelölte
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest