Hirdetés
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz babferi #25315 üzenetére
Scout
1.
Kezdetben előrerohantam és ha szerencsém volt sokat spottoltam, jött a kredit akkor is ha egy percen belül meghaltam
2.
Megnéztem mások hogy csinálják, és próbáltam bújva folyamatosan spottolni. Az eredmény: három percen belül meghaltam és nem jött a kredit, de lehet a csapatnak segítettem
3.
ARty-t vadászok... ebbe is könnyen bele lehet halni, de legalább élvezem, ha kinyirok 1-2 -öt.
Ezt is lehetne okosan csinálni, lopakodva kicsit kivárva. Ez sem hozza a kreditet túl jól.Szerintem döntsd el, te mit vársz a felderítéstől.
Nyilván random csatában más mint században. 10 kör KV-3 után igazi felüdülés bármelyik scouttal menni.--------------
#25335) troyer20 Én PaypAl-lal csináltam, de szenvedős volt. Viszont a fiam 3 perc alatt bankkártyával és aztán lemondta az előfizetést.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Philips 22PFL3517 (56cm) Full HD/1080p LCD LED TV /monitor. Gyári táv! 3HDMI /2 USB, DVB-C és DVB-T
- Apple MacBook Air 13" Mid 2012 (i5 1,8GHz, 4GB RAM/256GB SSD) 1 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
- Mozos Mkit-900 pro streamer mikrofon
- Intel Gigabit EXPI9301CT
- KERESEK HP 2.5 HDD to 3.5 HDD Carrier HP 668261-001 HDD LFF/SFF Átalakító adapter SSD Keret
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest