- Mindent a StreamSharkról!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snooker
senior tag
válasz infectedmann #43710 üzenetére
Köszi. És jól értelmezem, hogy ha meghívom a tesóm az ajándék tank T95E2-höz szükséges 1 000 000 xp-t csak platoonban tudjuk összeszedni? Mmint csak a platoonban játszott csatákat számolja bele, amit "magunkban" megyünk azt nem.
-
Snooker
senior tag
Ha meghívom a testvéremet a játékba, akkor tudunk egyszerre játszani azonos IP-ről szankcionálás nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
A depóból, hogy tudom eladni a nem használt modulokat? Régen simán elbírtam adni de most már csak "vásárlás" opciót látok az egyes moduloknál
-
Snooker
senior tag
Másnak sem tölt be a worldoftanks.eu ?
-
Snooker
senior tag
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2012. augusztus 25. 14:18:06
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 765
Szerzett kredit: 102 552
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"nice
-
Snooker
senior tag
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. augusztus 20. 15:50:22
Jármű: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 1 533
Szerzett kredit: 60 693
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"jó ez a bödörö
-
Snooker
senior tag
válasz Patrick76496 #417 üzenetére
Szerintem nem rossz, eléggé olcsó a javítása, a töltény sem túl drága, a max ágyúja 7-es szintű, de egyébként csak a 150%-os akció miatt vettem meg.
-
Snooker
senior tag
A mostani event előtt pershingel 10-ből 9 mecs nyertes volt, most meg még triplázni se tudok... viszont a BDR-el jól jönnek a körök
-
Snooker
senior tag
válasz Patrick76496 #402 üzenetére
hát szerintem az átlag sebzésed a sok kis tierű csata miatt ennyi, kilőtt tankod se túl sok 6600 valamennyi csatához képest (szerintem), az eff értékhez meg nem tudok mit írni, viszont a találati arány nem rossz szerintem!!
egyébként nekem is kb ilyen értékeim vannak, kivétel az h 4139 csatánál tartok, a kilőtt tank az 3242, viszont az eff-em csak 977, bár ez sem sokkal kevesebb a tiednél
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
válasz Patrick76496 #399 üzenetére
a kalkulátorban írja milyen játékos vagy. levan írva, hogy az effed alapján mely csoportba sorol be, legalábbis régen le volt... asszem az 1000 körüli eff az átlagos
egyébként még soha nem aktiváltál prémiumot?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Gitáros topic
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- PlayStation 5
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook