Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Путин, иди нахуй!
-
-
senior tag
válasz e-newsee #51563 üzenetére
Törlés helyett inkább csak átnevezném első körben, mert lehet hogy nem az a probléma, és akkor egyszerű visszaállni.
A profil mappát egyébként akkor is érdemes kitakarítani időnként, ha nincs gond a játékkal, mert összegyűlik benne a "szemét"tankos50 : a játék mappájában lévő python.log fájlt érdemes megnézni, hátha van benne valami hibára utaló bejegyzés
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz jano_77 #51565 üzenetére
A custom_data és a web_cache mappa tartalma mehet teljes egészében, a többit igazából azért nem sorolom fel, mert azok nem jelentős méretűek nálam.
De igazából bármelyik mappa és fájl törölhető itt, a játék attól működni fog, max újra kell csinálni a beállításokat.
A preferences.xml-t érdemes megtartani, mert abban vannak a beállítások.
A beszélgetési előzményeket nem tudom hogy a gépeden vagy a szerveren tárolja-e, esetleg az lehet még problémás.Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz kchryss #51878 üzenetére
Meg Lando Norris, Max Verstappen, Charles Leclerc is felbukkan a twitchen
Barryt láttam hétvégén délelőtt, valami fürdőköntös szerűségben streamelt, gondoltam csak nem volt kedve felöltözni. De azt hiszem tegnap este is láttam, és akkor is abban volt
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz SoulReaver #52078 üzenetére
Tegnap tier IX meddel az első három csatában nem volt 1000 az átlagsebzésem, mindhármat megnyertük. Engem mindenki is eltalált, én senkit, vagy ha igen, az pattant.
Ötödik vagy hatodik csata sikerült normálisan, 3k sebzés, 5 kill.
Előző napon 12 csatából 4-et sikerült megnyerni úgy, hogy 2440 sebzés volt az átlagom.
Előtte nap szintén olyan volt, hogy majdnem mindegy mit csináltam, tízből hat csatát nyertünk.
RNGesus a mi istenünk...Путин, иди нахуй!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest