- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Patrick76496 #45387 üzenetére
A WN6-nak megvan az egzakt képlete. Utánanézhetsz, hogy a winrate és a sebzés ellenére, miért ennnyi pontot ad. Az 57 amúgy nem rossz, de különösebben nem is jó. Amúgy az átlag random csatában kevés ennél jobb játékos van.
(#45399) FoBCRaistlin
Nekem frankón lehalt hajnalban az xvm. Végtelen ciklusba került, csak ontotta az újabb és újabb sorokat. Szegény gépem nem bírta, beesett 20 fps alá, aztán megprbáltam kilőni a cmd ablakát, erre a WoT is lehalt. Mire visszaértem már halott voltam. Két csatára rá már működött megint rendesen.
(#45413) xtmod
A fent említett dolgokon kívül még úgy is lehet dombon át lőni, hogy alacsony sebességű lőszert lövő ágyút használsz (troll /nagy kaliberű/ ágyúk). Ezek a lőszerek az alacsony sebességük miatt érezhető parabola pályán repülnek és képesek "beesni" a domb mögötti célpontra, mint egy tüzérségi lövedék. Ehhez persze az autocélzást kell használni. Amúgy elméletileg minden lövedék parabola pályán repül a játékban, csak a gyors lövedékeknél ez nem érződik.
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Trollok komolyan
- DOOM - The Dark Ages
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest