Aktív témák

• vhw

addikt

válasz Tenken #43100 üzenetére

Hónapok (egyesek évek?) óta anyázunk nap mint nap, vagy a pirosak miatt, vagy mert nem tetszik a következő patch-es nerf, vagy változatosság képpen ezúttal a jelenlegi miatt...
    Mégis... a kemény mag még mindig itt van és tolja...
    Én is elküldtem már jópárszor őket ide-oda változatos okok miatt, de aztán mégis itt vagyok, játszom, alkalomadtán élvezem is, olykor még meg is dobom őket némi zsetonnal az utóbbi időben...

2 éve tolom ezt a játékot... a szívemhez nőtt, még ha csinálnak is orbitális marhaságokat a fejlesztői. Van mikor egy időre abbahagyom, pihentetem.
    De az alap téma, a különböző tankok, és az hogy vezethetem őket mindig visszacsábít...

És már azt se mondanám biztosra, hogy akármilyen Warthunder, vagy más játék miatt instant itt hagynám. Egyszerűen hozzászoktam a jelenlegi rendszerhez, elég jól átlátom, jól berendezkedtem, így kényelmes.

Ma is ránéztem a SWTOR honlapjára, pár trailert is megnéztem... szép meg jó, de nincs kedvem újra tanulni egy új világot az alapoktól...

Mennyien fenyegetőztek, már hogy itt hagyják a fenébe ezt a szar játékot, aztán mégis van aki tolja tovább (kiderül, mert vagy újra visszatalálnak erre a fórumra, vagy mert egy másikon találunk rájuk...).
    Aki el akar menni, az úgyis elpártol. Aki meg nem igazán, annak meg nem ez lesz az első és nem is az utolsó csepp a pohárban...

Aktív témák

Hirdetés