- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
A elobb kifelejtettem bemasolni ezt az eredmeny, amit a sima Tigrissel ertem el.
Gyozelem!
Csata: Dragon Ridge Tuesday, December 11, 2012 1:50:56 PM
Jármu: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 4,202 (2x szorzó a nap elso gyoztes csatájáért)
Szerzett kredit: 58,041
Csatában elért Achievement: Kritikus együttmuködés, Top Gun
6-6 kilott ellenseges jargany, a tarsamnak Mesterlovesz plecsni jutott ha jol emlekszem.3as szakaszban voltunk, 2 IS + Tigris, csucstankok is voltunk egyben.Az egyik tarsunkat mar az elejen kilottek, maig nem emlekszem hogy hogyan.
A kinai Dragon Ridge palyan voltunk bal kez felol a volgyben.
Annyit emlitenek meg a dologgal kapcsolatban, hogy szerintem azert tudtuk megforditani a csatat (a vegen mar csak mi ketten eltunk), mert akik a volgyben tamadtak minket, azokat visszaszoritotta az IS nagyot sebzo lovege, akik pedig fentrol vettek tuz ala minket a falu felol, azokat en tudtam visszaszoritani azzal, hogy viszonylag keveset sebzett a Tigris agyuja, de azt eleg gyorsan.Tehat valaki ha kijott a domb melletti fedezekbol, akkor a gyorstuzelovel sakkban tudtam annyira tartani, hogy lehet nem tudott rendesen becelozni minket, elkerult par loves minket, es mivel nekem 1450 pont volt a tank elete, sok loves kibirtam, es vedtem az IS-t.Kulonben ezt mar regebb eszrevettem, hogy elegge elonyos ha egy gyorsabban lovo tank egy lassabban lovovel kerul ossze.Pl varosi palyan is elony, mert aki kijon fedezekbol en azt lelancolom, hogy ne tudja a nagyobbat sebzo tankot loni amig az ujratolt stb.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest