Aktív témák

• Napfénysüti

nagyúr

válasz emre #25197 üzenetére

Én meg szegény Patrikkal tegnap azon vitáztam hogy nem értem miért kedvező az MM-je a Type-nak mikor szinte jobbnak tűnik mint egy Pershing.
    Bár hozzáteszem nekem nincs Type-om csak Pershingem ezt csak így érzésre mondom azok alapján ahányszor összefutottam vele. :B
    Erre persze mikor tegnap szakaszoztunk 1 az 1-ben ledaráltam egy Type-ot de szerintem ő szimplán csak nem volt túl jó játékos mert én se vagyok jó. :D

Egyébként asszem WoT-os pályafutásom alatt kb tegnap volt a 2. nap amikor az asztalt tudtam volna csapkodni. 3-as szakaszban sem tudtunk egy rendes kört menni annyi szerencsétlennel kerültünk össze. Volt hogy az egész csatában a legtöbbet sebeztem Pershinggel de olyan simán kikaptunk mint a huzat. Pedig nekem volt 2 értelmes szakasztársam de együtt se tudtunk semmit tenni ha a fél csapatunk kill nélkül elhal 3 perc alatt. :(((
    Egyszerűen nem értem ilyen T6 felett hogy lehet ennyi ember aki képtelen némi gondolkodásra. Nem unják meg ha kikapnak? Engem egy jó vesztes kör nem zavar ha élvezetes volt a csata és sebeztem meg a társak se voltak rosszak. Ha jobb az ellen nem szégyen kikapni ezzel nincs gond. De mikor bedarálnak mert annyira különböző erősségű játékosokból áll a két csapat az azért bosszantó.
    Sz*póágban én sem hiszek itt általában akkor jön egy rossz sorozat ha a mellég rakott társak nagyon gyengék. Ez az ami befolyásol egy csatát. Legalábbis szerintem.

Aktív témák

Hirdetés