- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Én meg szegény Patrikkal tegnap azon vitáztam hogy nem értem miért kedvező az MM-je a Type-nak mikor szinte jobbnak tűnik mint egy Pershing.
Bár hozzáteszem nekem nincs Type-om csak Pershingem ezt csak így érzésre mondom azok alapján ahányszor összefutottam vele.
Erre persze mikor tegnap szakaszoztunk 1 az 1-ben ledaráltam egy Type-ot de szerintem ő szimplán csak nem volt túl jó játékos mert én se vagyok jó.Egyébként asszem WoT-os pályafutásom alatt kb tegnap volt a 2. nap amikor az asztalt tudtam volna csapkodni. 3-as szakaszban sem tudtunk egy rendes kört menni annyi szerencsétlennel kerültünk össze. Volt hogy az egész csatában a legtöbbet sebeztem Pershinggel de olyan simán kikaptunk mint a huzat. Pedig nekem volt 2 értelmes szakasztársam de együtt se tudtunk semmit tenni ha a fél csapatunk kill nélkül elhal 3 perc alatt.
Egyszerűen nem értem ilyen T6 felett hogy lehet ennyi ember aki képtelen némi gondolkodásra. Nem unják meg ha kikapnak? Engem egy jó vesztes kör nem zavar ha élvezetes volt a csata és sebeztem meg a társak se voltak rosszak. Ha jobb az ellen nem szégyen kikapni ezzel nincs gond. De mikor bedarálnak mert annyira különböző erősségű játékosokból áll a két csapat az azért bosszantó.
Sz*póágban én sem hiszek itt általában akkor jön egy rossz sorozat ha a mellég rakott társak nagyon gyengék. Ez az ami befolyásol egy csatát. Legalábbis szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest