Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

De bakker, mind a 3-an a taktikát emlegetitek, azt aláírom, nyilván különbség, hogy él a játékos, vagy nem.
    Persze, hogy nem mindegy, hogy az uccsót keresni kell, vagy esetleg beledöglött a tóba!
    De én nem a taktika, hanem az esélyek szempontjából közelítettem meg, ezt írtam is. Úgy meg mindegy. Egy játékos, így, vagy úgy, de nem játszott, ergo 14 vs 15 volt.

De szerintem péntek van, és rohadtul mennétek haza a melóból, vagy nemtom mi van :DDD ... Én azt mondtam, hogy túlspirázzátok ezt a témát, az mellett, hogy igazatok van. végtére is mindig van egy-két kemper, akivel nem tudtok érdemben számolni.

D. Orion, neked még annyit. Nem vagyok taktikailag kiemelkedő játékos, mivel publicon nincs is taktika. Általában az van, hogy az első fél percet én is kikempelem, hogy mi történik, és a leginkább jól pozicionált csoporthoz csatlakozom.

Előbb nem érdemes, volt már, hogy írtam, hogy mi meg merre, persze kurvára mindenki tojt rá. vagy elindultam az elején valamerre, és egyedül, vagy kisebbségben maradtam.

Nálam az vált be, hogy az első fél percre hagyom kialakulni a dolgokat, és utána döntök. Ez nyilván változna összehangolódott emberek esetén, de randomra nem látok jobb módszert.

Aktív témák