- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
De bakker, mind a 3-an a taktikát emlegetitek, azt aláírom, nyilván különbség, hogy él a játékos, vagy nem.
Persze, hogy nem mindegy, hogy az uccsót keresni kell, vagy esetleg beledöglött a tóba!
De én nem a taktika, hanem az esélyek szempontjából közelítettem meg, ezt írtam is. Úgy meg mindegy. Egy játékos, így, vagy úgy, de nem játszott, ergo 14 vs 15 volt.De szerintem péntek van, és rohadtul mennétek haza a melóból, vagy nemtom mi van
... Én azt mondtam, hogy túlspirázzátok ezt a témát, az mellett, hogy igazatok van. végtére is mindig van egy-két kemper, akivel nem tudtok érdemben számolni.
D. Orion, neked még annyit. Nem vagyok taktikailag kiemelkedő játékos, mivel publicon nincs is taktika. Általában az van, hogy az első fél percet én is kikempelem, hogy mi történik, és a leginkább jól pozicionált csoporthoz csatlakozom.
Előbb nem érdemes, volt már, hogy írtam, hogy mi meg merre, persze kurvára mindenki tojt rá. vagy elindultam az elején valamerre, és egyedül, vagy kisebbségben maradtam.
Nálam az vált be, hogy az első fél percre hagyom kialakulni a dolgokat, és utána döntök. Ez nyilván változna összehangolódott emberek esetén, de randomra nem látok jobb módszert.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest