Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz forras2 #24042 üzenetére

Hmh, tier 2-esben, kb 3-5 ezer kozott jon a zseton, es van amikor 3 percbe telik, vagy esetleg 1 percbe mert kilonek az elejen, a tarsaid viszont nyernek.Amig tart a csata, addig te mehetsz egy masik tankkal ugyancsak 1 gyors csatat...Sztem igy 1 ora alatt ossze tudsz szedni 50 ezret is.Persze, ahhoz hogy gyuljon a penz, sokat kell jatszodj...En ezelott 1 evvel kb napi 8-9 orat jatszodtam, mindez premium nelkul, iden januarban meg megvettem a 9es szintu JagdTigert. Osszesen kb 2 hetet volt premiumom kulonbozo esemenyek es kodok miatt.
    Napi 10 csataval nem lehet vagyont gyujteni, raadasul a tanulas is nehezkesebben megy, habar en a 2000ik csataban is annyit tudtam mint kb a 8000ikben, ugyhogy embere valogatja :DD
    Most a 10 ezredik csata korul kezdtem raerezni a dolgokra.
    Amugy ha penzt akarsz gyujtogetni, akkor a KV1-et, a T-34-et es az M4-et ajanlom, masok esetleg mondanak meg mas tankokat is.A KV1 eros, neha pattannak rola a lovedekek, es csucs tankkent lehet vele ezt-azt csinalni. A T-34 meg neha jo tud lenni a gyorsan tolto 57mm-es loveg miatt (mivel sokat losz 1 tankra, tobbszor van eselyed valami modulhibat okozni, asszem az megfejeli picitt a kapando osszeget), az M4 pedig a 105-os lovege miatt jo (en keveset mentem vele, es kepzetlen legenyseggel, ugyhogy nekem nem volt olyan csodas, es helyhiany miatt aztan el is adtam).

Aktív témák

Hirdetés