- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Ezt én sem értem, de van más is. Hogy van az, hogy van akivel állati jól tudsz párosban vagy hármasban játszani, másokkal meg valahogy sosem?
Antoniusszal pl nem merek játszani, mert ha velem van, mindig halál béna vagyok és úgy érzem miattam bukunk köröket. Amikor Emre becsatlakozott 3.nak állati jók voltunk hárman. Egy rakás ember van még a barát listámban, akivel ugyanígy vagyok. Amikor veled együtt mentünk első alkalommal, ugyanez volt. Amikor viszont Marked_One kolléga accountjával játszottam és úgy mentünk együtt, egész jól ment
Nekem ez okoz nagy fejtörést
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces videók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- iBasso SR3 fejhallgató
- iScooter i9 elektromos roller, ÚJ (0km-es) 2025. évi modell, 30km/h maximális sebesség, 350W
- Dali Opticon Vokal mk2 fekete
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest