- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Mégis miért akarod te előírni másoknak, hogy miről írhatnak? Állandó jelleggel ez van, valaki leírja, hogy éppen mi nem tetszik neki és te szaladsz cseszegetni, hogy ugyan fogja már be a pofáját, mert ebben a topikban csak szépet és jót lehet leírni.
Leszóllak én azért, mert neked ellenkező a véleményed? Nekem nem tetszenek az új hangok. Leírtam róla a véleményem. És akkor mi van? Te meg jössz megmagyarázni, hogy az márpedig képtelenség, mert neked viszont tetszenek, ezért jó lenne ha befognám a pofám.
Fenyegetve érzed magad ha idejön valaki és kritizálja a játékot, mert neki személyesen valamivel éppen baja van? Legyen az grafika, hangok, játékmenet, nerf vagy bármi egyéb... Neked mindig, minden áron be kell tömnöd az elégedetlen emberek száját egy ronggyal.
"...kétségkívül jobbak..."
Kétség kívül? Akad legalább egy user akinek nem tetszenek. Mondtam én, hogy emiatt vissza kell rakni a régieket? Petícióztam a megváltoztatásuk miatt? Nem. Csak leírtam a nemtetszésem. Problem? Én nem beszélek mindenki nevében, csak a saját véleményemet közlöm. De szerinted azt nem kéne.
(#18999) Mcray: Na nekem nincs SSD a Windows alatt, de alapesetben nálam is megvan a 40-50 fps (igaz már nem maximumon és 8x-os élsimítással, mint eddig, hanem inkább low-medium), viszont akadnak szituációk (főleg sniper módban, pedig az arra vonatkozó beállításokat is butítottam) amikor droppol. De a te szavad is bizonyítja, hogy vhw-nak nincs igaza abban, hogy én vagyok az összes WoT játékos közül az egyetlen aki ilyen fps zuhanásokkal találkozik. Pedig szerinte MINDENKI meg tudja oldani, hogy gyorsan fusson.
Aktív témák
- Mini-ITX
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest