- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Fel: sokat számít, hogy mennyit spottolsz. Ha az általad spottolt ellenfeleket csapattársak sebzik, akkor kapsz érte részesedést. Ha egyedül spottolod az ellenfelet, akit sebeznek akkor jelentősebb összeget kapsz. Ha több játékos által van spottolva, akkor annyi felé szétoszlik a kredit, ahányan látjátok direktbe.
Nekem Type59-cel volt extrémebb eltérés két egymásutáni, tier10-es csatában.
~2000 damage 80k
~1300 damage 85kA második esetben Malinovkán a dombot végig spottoltam egész meccs alatt, a többiek az erdőből lőttek fel a hegyre (+ artyk). Nem sokat sebeztem, de a többiek sebzése után elég sokat kaptam kreditben.
Más:
Ma a type59 frontját zsinórban 3szor átvitte egy derpgunos Pz IV, 360-akat sebezve. Mire sikerült kikapnom, lecuppantott rólam 1000+hp-t. Vicc, hogy annak az ágyúnak a penje 60mm, mégis átvitte a type-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- ZIDOO médialejátszók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Béta iOS-t használók topikja
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest