- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Azt nem tudom, hogy a kredit hozamokat állítgatták-e, meg nekem 5-ösnél nagyobb prém tankom nem volt. T-25-nél figyeltem meg, hogy amikor megvettem valami akcióban, akkor állandóan tier 3-6 csatába rakta, aztán egy idő múlva egyre több lett a tier 5-8 csata és csak elvétve akadt tier 3-5. És erre többen is panaszkodtak. Nem tudom itt fű alatt csavargatták-e a potmétereket, nekem gyanús volt a dolog.
------------------------------------------------------------
Micromaus akcióban. Majdnem minden lőszert sikerült ellőnöm.Prémiumos, 960 sebzés, 8 kill. Visszajátszás.
Egyébként azt hittem könnyebb lesz tier 1-3-ban játszani, de alig sikerül nyernem vele... Egyszer hátulról kapott szét egy Ltraki...
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest