- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
coolfox76
csendes tag
válasz
forras2 #14333 üzenetére
Ha az elején jársz, mint én, akkor még elég hektikusan mozog ez az érték a kevés mérkőzésszám miatt. Nem ismered a pályákat, a tankot, nincs kifejlesztve minden és a legénység is piskóta, szóval úgy gondolom a játék elején még nem sokat számít. Nekem volt már 700 és 1300 is....Volt, hogy előre mentem a pályán, megálltam egy bokorban, félig szikla takarásában, majd sorra, egyesével leszedtem aki arra jött 7 v 8 kill lett belőle
: szerencsém volt, véletlenül jó felé mentem és szemben meg csupa nálam is gyengébb. Ezzel szemben van olyan pálya, ahol még most sem tudom hova lenne érdemes mennem, mindig elsők között hullok el, ha támadok, ha védekezek...szóval kissé hektikus még...
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ZIDOO médialejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Projektor topic
- Notebook hibák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest