- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
xAttilax #237905 üzenetére
Köszi az infot(mindenkinek is). Én úgy tudtam azok lehetnek esetleg BOT-ok, amiknek a név végén sok szám van megadva. De ha low tier akkor az mégjobb, ellenben akkor fent meg BOT programmal tolják egyesek. Hát jó. T8 alá nem megyek nagyon, így ez engem akkor nem érint.
-
manu75
aktív tag
válasz
xAttilax #237905 üzenetére
Ha jól emlékszem azoknak kettőspont van a nevük előtt-után. Ritkán megyek a Locusttal talán ott láttam.
Mostani meccsem ellenfél Calibanja 5 leadott lövés ebből 3 találat és 1 sebzés 654 dmg. Volt egy páncél felfogás sebzése 360 és 563 sebzés közreműködés által. Na ezzel top 1 lett xp-ben.
Semmi értelme nem volt ennek hiába nyertünk. Lehetne ezen változtatni, de nem értem miért nem akarnak. Pénz biztos van dögivel, nem kerülhetne olyan sokba visszaraknák a 0.7-et egy szerverre nagyon kíváncsi lennék, hányan játszanánk ott. Vagy csak én lennék ilyen nosztalgia mániás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged