Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

válasz köpet #222780 üzenetére

Érdekes lesz, ha az HE használhatatlan lesz a keményen páncélozott tankok ellen. A KV3-t például ha berakja tier8-9 nehezek ellen, akkor nem nagyon lehet vele mást csinálni, mert a 175 kevés, az ágyú baromi pontatlan, hogy a tenyérnyi gyenge pontot célozzam.
    Vagy lőhetek darabonként 4800 kreditért arany lőszert :) és elfogyna a kreditem pillanatok alatt.
    Tényleg egyébként ez az arany lőszer téma is megérne egy misét. Mikor a doktor professzor játékos arannyal lő vakon :F Miközben csak papír TD volt a csapatomban. Jó, most bejött neki, onnan tudom, hogy aranyat lőtt de mennyi kreditet éget el így egyébként feleselegesen?
    Ez nekem egy új dolog a játékban, hogy a tipikusan gyengébb játékosok lövik a bokrokat ész nélkül, gyakran arannyal. Van pár papír, sunnyogós TD-m, újra kellett velük tanulni, hogy bokorba csak a szélére szabad állni. Volt már arty is így, cliffen bejött az ellen középre én meg ott ragadtam a dicker maxal a bokorban. Belelültem a bokorba a bázisnál és csak ültem. Ha lövök vagy megmzodulok, szétlőnek. Ezért spotoltam inkább, elég hatékonyan.
    Az arty meg szétlőtt a bokorban, de nem mozdulhattam. Nem spotoltak addig a csatában, tehát nem tudhatta biztosra, hogy ott vagyok.
    Megnéztem a csata után és egy gyenge játékos volt, tehát nem az volt a történet, hogy az indirekt jelek alapján kikövetkeztette, hogy egy nagy látótávú spotter ül a bokorban, hanem csak az a történet, hogy ő ott szokott ülni és szétlőtte a bokrot vagy 6 lövéssel. Pedig még más célpontjai is lettek volna. Egyébként érthetetlen arty taktika, még ha a jelen esetben végülis nagyon okos döntés volt a részéről a bokrot bombázni, de csak szerencséje volt.
    Vagy esetleg valamelyik értelmesebb játékos jelezte neki, hogy ide lőjön, mert már idegesítette, ha csak megmoccant, akkor spotoltam.
    Van pár érdekes dolog a mostani játékban, amit soha nem láttam. A bokrok brutális lövése vakon (arannyal bah), artyk ész nélküli taktikája, lövik a bokrot, bármit, ahol ők szoktak kempelni, ja meg most láttam wot pályafutásom 7 éve alatt sniper KV2-t el hallufon :)

• hulp01

senior tag

válasz köpet #222780 üzenetére

Vicces lesz, amikor Himmelsdorf banánban a hulldown-ozó IS7 és Chieftain probálja beütni egymást golddal. Égjen csak a credit, akkor vesz a játékos prémiumot.

Új hozzászólás Aktív témák