- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
köpet #222780 üzenetére
Érdekes lesz, ha az HE használhatatlan lesz a keményen páncélozott tankok ellen. A KV3-t például ha berakja tier8-9 nehezek ellen, akkor nem nagyon lehet vele mást csinálni, mert a 175 kevés, az ágyú baromi pontatlan, hogy a tenyérnyi gyenge pontot célozzam.
Vagy lőhetek darabonként 4800 kreditért arany lőszertés elfogyna a kreditem pillanatok alatt.
Tényleg egyébként ez az arany lőszer téma is megérne egy misét. Mikor a doktor professzor játékos arannyal lő vakonMiközben csak papír TD volt a csapatomban. Jó, most bejött neki, onnan tudom, hogy aranyat lőtt de mennyi kreditet éget el így egyébként feleselegesen?
Ez nekem egy új dolog a játékban, hogy a tipikusan gyengébb játékosok lövik a bokrokat ész nélkül, gyakran arannyal. Van pár papír, sunnyogós TD-m, újra kellett velük tanulni, hogy bokorba csak a szélére szabad állni. Volt már arty is így, cliffen bejött az ellen középre én meg ott ragadtam a dicker maxal a bokorban. Belelültem a bokorba a bázisnál és csak ültem. Ha lövök vagy megmzodulok, szétlőnek. Ezért spotoltam inkább, elég hatékonyan.
Az arty meg szétlőtt a bokorban, de nem mozdulhattam. Nem spotoltak addig a csatában, tehát nem tudhatta biztosra, hogy ott vagyok.
Megnéztem a csata után és egy gyenge játékos volt, tehát nem az volt a történet, hogy az indirekt jelek alapján kikövetkeztette, hogy egy nagy látótávú spotter ül a bokorban, hanem csak az a történet, hogy ő ott szokott ülni és szétlőtte a bokrot vagy 6 lövéssel. Pedig még más célpontjai is lettek volna. Egyébként érthetetlen arty taktika, még ha a jelen esetben végülis nagyon okos döntés volt a részéről a bokrot bombázni, de csak szerencséje volt.
Vagy esetleg valamelyik értelmesebb játékos jelezte neki, hogy ide lőjön, mert már idegesítette, ha csak megmoccant, akkor spotoltam.
Van pár érdekes dolog a mostani játékban, amit soha nem láttam. A bokrok brutális lövése vakon (arannyal bah), artyk ész nélküli taktikája, lövik a bokrot, bármit, ahol ők szoktak kempelni, ja meg most láttam wot pályafutásom 7 éve alatt sniper KV2-t el hallufon
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest