Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Melorin #192421 üzenetére
Én mazochista vagyok, mindkét ágat szerettem végig. A Párduccal konkrétan ugyanannyi lett az átlagsebzésem, mint később a kettes tesóval (csak előbbi hupilila, utóbbi csak kék statot eredményezett
), beteg az a szívószál, hiába a minimális alfa.
A ruszkikat mondjuk már rég hajtottam, de pl. a T-44 már a buff előtt is egy jó gép volt, végére egészen megszerettem azt is. -
e-newsee
addikt
válasz
A T-43-at én szerettem. A T-44 viszont nem lett a kedvencem. És akkor még finoman fogalmaztam. De minden szenvedésért kárpótol az Obj. 430. Beteg egy jószág, és teljesen más stílust igényel, mint az előző kettő. Ha a T-10-ről azt mondják, hogy egy heavybe oltott med, akkor a 430 kb egy medbe oltott heavy.
-
Moleman
addikt
válasz
Én szerettem azokat is, már a VK3002M is nagy kedvencem volt. A T-34-et is bírtam, a kínaival 1925 wn8 átlagom volt 100 csatával, régen valahogy nem volt ekkora hátrány, hogy kicsi az alfája, vagy 5-ös szinten még nem számított.
(#192422) ooloo
Az E50-ről olvastam egy régi cikket, amiből azt szűrtem le, hogy régen csak azon volt a 88 L/100, a Panther 2-n nem, ebből azt gondolom, hogy már megtörtént a buff.(#192423) ollie
Köszi, akkor megpróbálkozok majd vele, hátha egyszer top of the tree is lesz, mert a t8 fölötti angolok nagyon vonzanak.Tényleg, a jövő havi tott-ről van már valami hír?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen joysticket vegyek?
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Star Trek
- Linux Mint
- Amazon Kindle
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest