- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
A gyári slider element valamiért nem akar reszponzív lenni, ha tolom össze az ablakot ugyanakkora marad a kitett kép. Kéne még valamit állítani hogy működjön? Ha single image element-et rakok be az alapból reszponzív, szépen nyomja össze a kitett képet ahogy kicsinyítem az ablakot.
-
HollyBoni
veterán
Az hogy a shop illetve product oldalon hány sidebar van téma függő? Lehet pluszban még beilleszteni? The Retailer témát használok, de csak annyi opció van hogy engedélyezem e a shop sidebar-t, és ilyenkor automatikusan berak egyet bal oldalra, de én mindkét oldalra szeretnék.
-
HollyBoni
veterán
Tud valaki olyan termék szűrőt ami attribútumokat használ, és mindig csak azokat az attribútumokat mutatja amik éppen használatban vannak az adott kategórián belül, nem az összeset ömlesztve?
-
HollyBoni
veterán
Gyári CSV importot próbálgatom, valamiért a Gallery legutolsó képének berak egy random képet, minden termékhez és ugyanazt. Ha törlöm az összes terméket és csinálok újból egy importot akkor változik hogy melyik képet rakja be. Ötlet, hogy mi lehet a gond?
Így néz ki a táblázatom képre vonatkozó része. Az hogy hány termékhez hány kép van változó, a max a 15, ezért 15-ig megy el a számsor akkor is ha csak 2 kép van. Lehet ez a gond?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Most kezdtem el csinálni egy Woocommerce honlapot: vintagebikestore.com Belefutottam egy olyan hibába hogy random kapok egy ERR_TOO_MANY_REDIRECTS hibakódot Chrome-ban. Néha Internet Exploler-ből vagy másik eszközről elérhető az oldal akkor is ha én Chrome-ban ezt a hibaüzenetet látom, néha teljesen elérhetetlen mindenhonnan. Próbáltam kikapcsolni az összes plugint mikor jelentkezik a hiba, de nem segít. Próbáltam sütiket törölni, az sem segített. Magától megjavul az oldal 20-30 perc után.
Bármi ötlet, hogy mi lehet a gond? Plugin még alig van felrakva.
A domaint illetve tárhelyet a főnököm vette meg, valamiért úgy jött össze hogy a tárhely a tarhely.eu-n van, amin van jelenleg egy másik honlapunk és innen fut a Woocommerce is. A domain a namecheap.com-on lett megvásárolva. Itt csináltam valami átirányítást hogy a tárhely IP címére mutasson a domain. Lehet ez okozza valahogy a hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest