- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
Helló!
WooPayments-et használ valaki? Én aktíváltam, de a google pay és apple pay nem jeleni meg a gomja. Van valakinek ötlete mi lehet?
Köszönöm.
-
noxon
őstag
válasz
zeorsdfd #8576 üzenetére
Szia, nem arra gondoltam.
A wordpressben vagyunk az oldalaknál. A példa kedvéért ott van egy oldal: Valami - Elementor, oké.
Rákattintok a megtekintésre, ugye akkor az oldalt betölti.
Ok, de ez oldal nem tölt be, mert fent az urlnél a cím nem úgy néz ki, hogy www.weboldal.hu/valami/ ami a helyes cím, hanem azt látod felül, hogy a www.weboldal.hu/valami2 linket akarja betölteni az oldal, persze ilyen oldalt nem hoztam létre, valamiért a valami2 akarja betölteni, nem helyes url címet.
-
noxon
őstag
Sziasztok!
Kérném a segítségeteket, egyszerűen nem értek valamit.
Wordpressben, ha egy oldalnál a gyorsszerkeztéssel átnevezem a keresőbarát nevét, pl. eddig az volt, hogy valami és átírom valami-valamire, de aztán mégis visszaírom valami-re akkor nem tudja megnyitni az oldalt.
mert a lap nem található és a linkben nem az eredeti www.weboldal.hu/valami látható, hanem a www.weboldal.hu/valami-valami.
Tehát továbbra is a módosított nevűt akarja megnyitni, nem azt amire vissza állítottam.
Az oldal szerkesztésben pedig helyes az URL, a www.weboldal.hu/valami
-
noxon
őstag
Sziasztok!
Nemrég lettem kész az egyik webshopommal, bár a termék része még kibővítésre vár.
Viszont az a gondom, hogy a google PageSpeed Insights szerint a mobil nézet lassú:
Az első vizuális tartalomválasz: 4,8 mp
Az interaktivitásig: 9,5 mp
Sebességindex 8 mp
legnagyobb vizuális tartalomválasz 7,4 mpEzen felül azt mondja, hogy Források blokkolják az oldal első vizuális válaszát. Javasoljuk, hogy a legfontosabb JavaScript-/CSS-elemeket beágyazva továbbítsa, a nem fontos JS-t/CSS-t pedig késleltesse.
Tudtok esetleg erre megoldást javasolni?
Van rá valami bővítmény ami a nem látható képeket később tölti be?
A képeket már átkonvertáltam WebP-re.
Köszi előre is
az oldal amúgy: metacase.hu
-
noxon
őstag
A lementést a Duplicatorral próbáltam, de a nagy weblap méret miatt az ingyenessel nem lehetett.
Végül az all-in one wp bővítménnyel lementi az egészet gond nélkül és a 100gb verziójával feltette gond nélkül másik domainre az egész weblapot.Az adatbázis lementése majd a fájlok másolása haladó megoldáa, amihez nem volt meg a tudásom így elsőre. Nem olyan egyszerű az aki még nem csinálta, amúgy meg persze könnyű megoldás csak mókolni kell hozzá.
-
noxon
őstag
Sziasztok!
A teljes weboldalt szeretném átköltöztetni másik domainra (tárhelyen belül). Eddig a Duplicator ingyenes verziót használtam, viszont 600Mb feletti a weboldal és csak a pro-val tudnám.
Tudtok ajánlani más ingyenes bővítményt hozzá?
Köszönöm.
-
noxon
őstag
Helló, lenne még egy noob kérdésem.
A wordpressben az oldalak menüpontban létrehoztam egy főoldalt aminek megszerkesztettem a tartalmát. Viszont így xy.hu/elementor-222 a címe és az xy.hu címre meg nem jön be a főoldal. Mit rontottam el?
Köszi.
-
noxon
őstag
Köszi a segítséget, sikerült megoldani.
-
noxon
őstag
-
noxon
őstag
Szia, a tárhelyemre telepítettem a Wordpresst és a telepítésekor a felhasználói név maradt admin sajnos.
Szóval akkor, ha pl. leszedem a WP-t és újra telepítem, gondolom megfelelő felhasználói nevet tudok már választani.
Viszont akkor az eddigi WP felületen végzett beállítások és feltelepített majd beállított bővítmények elvesznek.
Erről lehet-e mentést csinálni és az újra telepítéskor feltölteni?Ha új fiókot hozok létre, gondolom ugyanaz a helyzet.
Köszi az eddigit is
-
noxon
őstag
Helló, létrehoztam a Wordpress felhasználói fiókót, beléptem és elvégeztem a beállításokat, bővítmények beállítását.
Most utána vettem észre, hogy a felhasználói név admin maradt (természetesen jelszót megadtam hozzá).
Jól gondolom, hogy új wordpress regisztráció lehetséges csak? A domain nevet az újhoz is hozzá tudom adni?
A beállításokat át lehet menteni az újra?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest