Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Adott egy wordpress oldal, aminél szeretném a seo-t javítani. Szeretném az oldalamom elhelyezni a meta viewport kódot a head részben.
https://www.youtube.com/watch?v=SElOdK2qTpI... ebben a videóban az index.html-ben csinálja meg. Az index.php részben nincs head rész. Divi sablont használok ott abban valahol be tudom illeszteni, vagy hova tudom beilleszteni ezt a kódot?
Köszönöm a segítséget. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Megoldható az, hogy az egyik domain nevem alatt futó wp-t átmentem minden beálítással és kiegíszítővel együtt, majd pedig feltelepítem egy másik domain nevem alatt lévő friss wp-re?
Ha igen egy linkat vagy angol leírást tudnátok adni. Ezer köszönet érte. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok még ilyen téren ezért elnézést, de nagyon egyszerű kérdést tennék fel.Vettem egy tárhelyet ahova automatikusan feltelepítette a Cpanel a WP-t.
mivel a domain nevem még nem él, ezért szeretném elérni az admin felületet az ip címmel.
A 1.1.1.1 cím után mit kellene beírni, hogy elérjem a WP admin felületét?
1.1.1.1.1/domainnevem/wp vagy wp/admin-nal próbálkoztam de 404 hibát kaptam.Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Formula-1 humoros
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest