Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Eastman
üzenetére
Nekem HelloPack-om van, amiben ez benne található, havonta fizetem. De mivel ez a munkám és van jópár egyéb ügyfelem is, akiknél ezt alkalmaztam, és mivel nem hanyagolom el az általam készített oldalakat a nemfrissítéssel, ezért ez hosszútávon adott nekem.
De a GP Premium külön se drága, főleg, ha csak 1 oldalas licenszt vásárolnál. A hátránya annak, hogy csak egy éves licenszt veszel és az lejár az oldalon, hogy a premium funkciókat nem fogod tudni tovább frissíteni, ami a WordPress frissülésével egy idő után okozhat inkompatibilitást.
Én továbbra is ajánlom, hogy dolgozzunk együtt, megcsinálok neked egy verziót, lesz egy egyszerű, később bővíthető, biztonságos weboldalad, így ki tudod pipálni az összes szerver oldali beállítgatósdit is, lesz domain-es email címed, amit a saját Gmail fiókodban tudsz kezelni, cserébe megkapod ezt a licenszt, ami nem fog lejárni az oldaladról. Elmondtam mindent, azt hiszem, amit tudok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő