Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Én nem szoktam admin jogot adni a kedves ügyfélnek, csak ha feltétlen muszáj. Az admin ÉN vagyok. Slussz.
Ha valami miatt mégis kell, akkor csinálok egy full mentést, fájlokról, adatbázisról, és ha elcseszik, akkor azt vissza tudom tölteni.
(tipikus eset: – tudom, hogy mondtad, hogy ahhoz ne nyúljak, de mégis kipróbáltam és mos nem megy az oldal...- ez pl. pénzbe került nekik)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- TP-Link WR1043ND router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Path of Exile 2
- iOS alkalmazások
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest